Известие

Collapse
No announcement yet.

феислифт??? 156 1998г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• феислифт??? 156 1998г.

Както писах по-рано,бласнах си алфата челно и сега трябва да сменям предницата изцяло.Така или иначе ще се набутвам поне да и направя някои подобрения,така че ако някои ме светне какво може да се направи и за какви пари иде реч ще сам му много благодарен )))
    156 1.9 jtd EH 54 54 BB

ре

За конверсията е нужно да смениш: капак, калници, фарове и броня. Не съм запознат с цените, но ми се струва, че по-малко от 1500 лв. няма да е
    Alfa Romeo searching progress...

Comment

4000 bgn

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
      1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

ре

Първоначално публикувано от pumukle
        4000 bgn
        Сигурен ли си Цената е колкото на 156 в Италия

Comment

156

Цената на един калник за 156 в италбулком-плевен е 275лв,фар 119,броня 174,капак 543 и говорим за уж оригинални части,ако някои може да ми предложи алтернативен вариант ще съм му много задължен
          156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

Re: 156

Първоначално публикувано от svilen132
            Цената на един калник за 156 в италбулком-плевен е 275лв,фар 119,броня 174,капак 543 и говорим за уж оригинални части,ако някои може да ми предложи алтернативен вариант ще съм му много задължен
            Това за частите след фейслифта ли са цени

Comment

Не съм съгласен за фара мисля че беше от порядъка на 270лв 1 фар
              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Това са цените на оригиналните части за алфа 156,а за феислифта незнам какви пари ще искат.В петък проверявах и цената на фара е 119 лв
                156 1.9 jtd EH 54 54 BB

Comment

Това са цените на оригиналните части за алфа 156,а за феислифта незнам какви пари ще искат.В петък проверявах и цената на фара е 119 лв
                  Ок разбирам но не мисля че е оргинален!
                  Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

ре

Моля те напиши дали това са цените за след фейслифта

Comment

Цените на Италбулком-Плевен са за стария модел -от-1997 до 2003г.-Оригининални италиянски и то не твърдо , а според доставката са само капака и калниците на които цената е вярно посочена от колегата.Бронята и фаровете са също на тези цени които са посочени, но са твърдо ментета-тайвански , така че монтажа им е проблемен , просто майсторите препоръчват втора употреба , но оригинални.За качеството всеки може да си направи заключение след като цената на оригиналните е в пъти по-висока , но всички продавачи , дори и тези в София специално за фарове и брони за 156 продават само тайвански ментета.Фаровете дори мисля , че бяха и без електрическото управление.Информацията е гарантирана защото съм от Плевен и познавам хората в Италбулком.
                      За фейслифта след 2003г. в Италбулком имат само предна броня и тя беше на цена над 500 лв.
                      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Оффтопик: Я, пак плевенчанин ! И то колега-юрист!
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ре

Първоначално публикувано от alfageorgi
                          Цените на Италбулком-Плевен са за стария модел -от-1997 до 2003г.-Оригининални италиянски и то не твърдо , а според доставката са само капака и калниците на които цената е вярно посочена от колегата.Бронята и фаровете са също на тези цени които са посочени, но са твърдо ментета-тайвански , така че монтажа им е проблемен , просто майсторите препоръчват втора употреба , но оригинални.За качеството всеки може да си направи заключение след като цената на оригиналните е в пъти по-висока , но всички продавачи , дори и тези в София специално за фарове и брони за 156 продават само тайвански ментета.Фаровете дори мисля , че бяха и без електрическото управление.Информацията е гарантирана защото съм от Плевен и познавам хората в Италбулком.
                          За фейслифта след 2003г. в Италбулком имат само предна броня и тя беше на цена над 500 лв.
                          А дали иамт затъмнения модел

Comment

Явно става въпрос за фаровете -не всичко е за нормалните 156
                            Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Това със сигурност не са цени за оригинални части...а за фейслифта цените са още по-високи...аз съм проверявал преди година цените и поотделно не ги помня, но със всички отстъпки които мога да ползвам, цялото удоволствие излизаше около 4000 лв. с боя и труд.

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                              1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Working...
                              X